Aanbieding! Gietijzeren lage braadpan in Mat Zwart 24cm Uitbreiden

Gietijzeren lage braadpan in Mat Zwart 24cm

LE CREUSET LE CREUSET

21179240000430

Nieuw

Le Creuset Lage Braad/stoofpan Tradition mat zwart , diameter 24cm, inhoud 3,1 liter 4 persoons.

De Le Creuset braadpan is een echte klassieker in de keuken en wordt al jarenlang in menig huishouden gebruikt voor heerlijke braad- sudder- en stoofgerechten. Deze pan is aan de binnen en buitenzijde afgewerkt met het traditionele gladde, dikke email.
 De pan is zeer veelzijdig in het gebruik en zal daarom een absolute aanwinst zijn in de keuken. Het deksel van de Le Creuset braad/stoofpan is eveneens van gietijzer wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en het kookvocht behouden blijft tijdens het koken. De dekselknop is van metaal en daardoor hitte- en oven bestendig. De handvatten zijn ergonomisch ontworpen en liggen daardoor zeer comfortabel in de hand. Het email van deze Le Creuset pan is gebakken op 790 graden Celsius en staat daardoor garant voor een zeer lange levensduur. Daarnaast is het email zeer glad waardoor het schoonmaken van de pan erg gemakkelijk is.

Voor alle warmtebronnen

De vlakke en gladde bodem zorgt ervoor dat deze braadpan op alle warmtebronnen gebruikt kan worden. Dit betreft: elektrisch, gas, keramisch, halogeen, inductie (en de oven).

 

Onderhoud

De geëmailleerde gietijzeren pannen van Le Creuset zijn vaatwasmachine bestendig. Echter raden wij u voor een lange levensduur van uw Le Creuset pannen aan om uw pannen handmatig af te wassen met water en afwasmiddel. Veelvuldige reiniging in de vaatwasser kan de glans van het email aantasten en de pan dof maken.Door de binnenzijde van de pan regelmatig met keuken- of natuurazijn te reinigen, voorkomt u vlekken en of aanhechting van eiwitten en of zetmeelhoudende producten tijdens het braden.

 

Email is gevoelig voor extreme temperatuurverschillen. Daarom adviseren wij om uw pan rustig op te warmen en als deze warm is, NIET terug te koelen met koud water. Dit temperatuurverschil kan craquelé in het email en uiteindelijk beschadigingen aan de pan veroorzaken. Ook het afblussen van gerechten dient met vocht op kamertemperatuur of zelf warm water te gebeuren. (Dit voorkomt ook het taai worden van vleesgerechten).

Garantie

Le Creuset biedt een levenslange garantie op haar braad- en stoofpannen. Deze garantie omvat alle fabricage en kwaliteitsdefecten van het product. Normale slijtage van het product of defecten als gevolg van onjuist gebruik worden niet door deze garantie omvat.

2 Items

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 196.00

incl. BTW

€ 245.00 incl. BTW

-€ 49.00

Schrijf uw recensie

Gietijzeren lage braadpan in Mat Zwart 24cm

Gietijzeren lage braadpan in Mat Zwart 24cm

Accept Site use cookies