GARLIC PRESS Uitbreiden

GARLIC PRESS

GARLIC-01

Nieuw

Met deze ergonomische knoflookpers pers je eenvoudig teentjes knoflook, verspil je niets in tegenstelling tot de klassieke knoflookpers en is hij ook nog een zeer makkelijk schoon te maken. 

Met deze roestvrijstalen knoflookpers wordt koken dus nog een stukje makkelijker en vooral lekkerder. Door het baanbrekende design van deze knoflookpers is het nu nog eenvoudiger om één of meerdere teentjes knoflook te persen zonder dat je handen daarbij de hele avond naar knoflook ruiken. 

Gebruiksaanwijzing: pel de gewenste hoeveelheid knoflook teentjes. Dit doe je eenvoudig door even met de knoflookpers over de teentjes te bewegen. De velletjes springen dan open en je verwijdert ze in een mum van tijd. Wieg vervolgens de pers over de knoflookteentjes en geef wat druk. Je knoflook is geperst! 

De knoflookpers is zo weer afgespoeld en kan tevens in de vaatwasser. Door het duurzame materiaal gaat de pers lang mee, gaat niet roesten en daarnaast bevat dit nieuwe design een ergonomisch handvat, waardoor de grip ook met natte handen. goed blijft.

* Nooit meer last van knoflookvingers met deze super handige knoflookpers!

* Door zijn baanbrekende design wordt een knoflook persen een fluitje van een cent. en wordt er niks verspild

* Doordat de knoflookpers van RVS en van hoogwaardig materiaal is gemaakt kan hij na het koken zo de vaatwasser in.

* De knoflookpers heeft een ergonomisch design en ligt stevig in de hand.

€ 9.95

incl. BTW

Schrijf uw recensie

Accept Site use cookies