TechnIQ - Koekenpan 22cm
TechnIQ - Koekenpan 22cm
TechnIQ - Koekenpan 22cm
TechnIQ - Koekenpan 22cm

TechnIQ - Koekenpan 22cm

54002200
Laatste items in voorraad
€ 145,00
Incl. BTW

Scanpan bundelde de krachten met een aantal professionele koks. Samen verdiepten ze zich in de bereidingswijzen en werkprocessen van de professionele keuken en analyseerden de voor- en nadelen van bestaande keukenapparatuur. En samen daagden ze de traditionele vormen, hoeken en maten uit.

Het resultaat is TechnIQ – een serie keukenapparatuur die in alle opzichten is geoptimaliseerd om u de beste culinaire resultaten te geven.

Elke pan is tot in het kleinste detail gevormd en gebouwd om optimale functionaliteit te bieden. TechnIQ is kookgerei dat presteert op professioneel niveau.

  • Dit is verre van een conventionele koekenpan. De lage, schuine zijkanten geven voldoende ruimte om je eten te keren, wat vooral voor vis en andere delicate ingrediënten een groot voordeel is.

 

  • Bovendien zorgen de uitlopende zijkanten ervoor dat het voedsel gemakkelijk uit de pan glijdt en zorgt ze ook voor een mooie schroei omdat de pan snel stoom afvoert en de pan droog blijft.

 

  • De extra lange steel is goed uitgebalanceerd, zodat je de pan gemakkelijk in beweging kunt houden tijdens het roeren, bijvoorbeeld om de eieren te laten schiften, en de pan heeft een mooi gewicht om op te tikken om de omelet eruit te krijgen.

 

  • De pan is ovenbestendig tot 260°C.

SCANPAN
2 Items
Nieuw
083421156686
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking