Art Edition Lolita Lempicka Blue Crystal (NR 19 VAN 400) Uitbreiden

Art Edition Lolita Lempicka Blue Crystal (NR 19 VAN 400)

MAISON BERGER MAISON BERGER

5800

Nieuw

Ben jij helemaal weg van de Lolita Lempicka geur en wil jij iets exclusiefs in jouw interieur? Dan is de Lampe Berger Brander Lolita Lempicka perfect voor jou! Deze exclusieve brander maakt deel uit van de Editions d'Art collectie die bestaat uit diverse gelimiteerde Lampe Berger modellen. Van deze Lolita Lempicka geurbrander hebben wij nummer 18 en nummer 19 van de zeer gelimiteerde oplage van 400 stuks.

Het appelvormige model is volledig handgemaakt van transparant Italiaans kristalglas. De zware, goudkleurige sierdop is ontworpen in een hartvorm en voorzien van sierlijke goudkleurige klimopbladeren. Dezelfde goudkleurige klimopbladeren komen terug op het stijvolle sieraad die de brander sierlijk omhult. 

Wees er snel bij: er zijn slechts 400 stuks gemaakt!

Lampe Berger brander werking

De Lampe Berger brander heeft een hele bijzondere werking. De brander verspreidt namelijk niet alleen een heerlijke geur naar keuze, ook zuivert het de lucht van bacteriën en ongewenste luchtjes. Het gebruiken van een Lampe Berger brander is eenvoudig. Je vult de brander met een navulling naar keuze, en steekt de lont aan. Je laat de lont in twee minuten heet worden en daarna blaas je de vlam uit. Plaats de sierdop op de lont en laat de brander zijn werk te doen. Jouw woonkamer ruikt al snel heerlijk! Sluit de brander na 10 à 15 minuten af met de afsluitdop om lang te kunnen doen met de navulling.

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 900.00

incl. BTW

Schrijf uw recensie

Art Edition Lolita Lempicka Blue Crystal (NR 19 VAN 400)

Art Edition Lolita Lempicka Blue Crystal (NR 19 VAN 400)

Accept Site use cookies