Aanbieding! Nieuw LEGEND GIFTSET Uitbreiden

LEGEND GIFTSET

LAMPE BERGER LAMPE BERGER

4647

Nieuw

De Lampe Berger Giftset Legend Roze is een een geschenkset die uit een stijlvolle, mooie en vrouwelijke brander Legend bestaat en de 180ml parfum Elegant Parisienne.

De prachtige Legend brander Roze ziet eruit als een mooie edelsteen. Deze gave brander is ontworpen door Dorothéa Renault en heeft een prachtige elegante brander ontworpen. De als een edelsteen uitziende brander zal uitblinken in elk interieur door zijn unieke ontwerp. De Legend brander heeft een prachtig roze kleur en heeft een unieke en mooie sierdop die de brander helemaal afmaakt!

De geschenkset bevat ook de Lampe Berger parfum Elegant Parisienne 180ml. De Lampe Berger parfum L'Élégante Parisienne is een fris en bloemig parfum. Door de combinatie van de ingrediënten die is gebruikt bij dit parfum kan het u doen denken aan een heerlijke bloemige geur. De topnoot van de L'Élégante Parisienne parfum bestaat uit framboos en perzik waardoor er een fruitige geur verspreid word. De middennoot bestaat uit gardenia, roos, violet en kruidnagel waardoor er een bloemige, licht kruidige geur verspreid word. De basisnoot bestaat uit patchouli, ceder, sandelhout, vanille, witte muskus en eikenmos waardoor er een warme, houtachtige geur verspreid word. Door de combinatie van de noten van dit parfum wordt er een heerlijk natuurlijke geur verspreid waardoor u heerlijk kunt ontspannen. 

De Lampe Berger Legend Roze is verpakt in een mooie doos en bevat: de Legend Roze brander, trechtertje, lontje, afsluitdop, sierdop, 180ml parfum en gebruiksaanwijzing.

5 Items

€ 31.96

incl. BTW

€ 39.95 incl. BTW

-€ 7.99

Schrijf uw recensie

Accept Site use cookies