700 GS SNIJPLANK MET SAPGEUL 37X28.5CM NATUREL-ZWART
700 GS SNIJPLANK MET SAPGEUL 37X28.5CM NATUREL-ZWART

700 GS SNIJPLANK MET SAPGEUL 37X28.5CM NATUREL-ZWART

07.7003-15110102
Niet op voorraad
€ 59,95
Incl. BTW

De Epicurean Gourmet snijplank is 37 cm lang, 28,5 cm breed en aan één zijde voorzien van een sapgeul. De naturel bruin gekleurde plank heeft een zwarte kern en is gemaakt van 10 mm houtcomposiet. Gebruik de snijplank aan beide zijden voor het snijden van uw producten, de sapgeul beschermt het aanrecht tegen vuil worden.

Het houtcomposiet van de Epicurean Gourmet snijplank verenigd de voordelen van houten en kunststof snijplanken in één product. De snijplank is mesvriendelijk en eenvoudig in onderhoud.

De sapgeul langs de rand van de snijplank voorkomt dat vocht van de plank op het aanrecht druipt. Bijvoorbeeld bij het snijden van gebraden vlees of van vochtige producten als meloen en tomaat. De achterzijde van de snijplank is geheel vlak en ook bruikbaar als snijoppervlak.

De Epicurean snijplank is gemaakt van een composiet op basis van houtvezels afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en is voorzien van het FSC-keurmerk. Het sterke licht gewicht materiaal is mesvriendelijk en zal de scherpte van uw messen helpen behouden. Tevens heeft de plank een bacteriegroeiremmende werking.

De snijplank is waterafstotend en bestand tegen een temperatuur van 175°C. U kunt de plank ook veilig gebruiken als onderzetter voor pannen.

De Epicurean Gourmet snijplank is vaatwasmachinebestendig
.

EPICUREAN
Nieuw
844809009822
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking