Laguiole set van 6 Steakmessen Olijfhout
Laguiole set van 6 Steakmessen Olijfhout
Laguiole set van 6 Steakmessen Olijfhout
Laguiole set van 6 Steakmessen Olijfhout

Laguiole set van 6 Steakmessen Olijfhout

2.60.001.89
Laatste items in voorraad
€ 225,00
Inclusief belasting

 Claude Dozorme (Laguiole), set van 6 steakmessen in houten opbergkistje.

Materiaal: Lemmet van gesmeed messenstaal, afgewerkt met Olijf hout. De heften zijn gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen zelfs per mes verschillen in kleur en afwerking. De gravures en versieringen in het metaal zijn handmatig aangebracht. Door de hoge kwaliteit van het metaal en de toegepaste slijpwijze is een kartel aan deze messen niet nodig. Hiermee snijdt u zonder moeite door een steak of ander vlees.

 

NIET geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine. Handmatig afwassen en direct afdrogen wordt aangeraden.

 

Het messenset wordt geleverd in luxe houten cadeauverpakking/opbergkistje.

 

Claude Dozorme is één van de beste franse fabrikanten op het gebied van bestek- en keukenmessen. Het bedrijf is gesitueerd in het hart van Auvergne, waar de specialist Claude Dozorme de hoogste standaard waarborgt in de productie van zijn artikelen. Traditionele technieken gecombineerd met hedendaags design worden op al hun producten toegepast.
Laguiole, een klein dorpje in Auvergne, leent haar naam aan het bekende zakmes dat te herkennen is aan de bij op het handvat. Vele fabrikanten produceren "Laguiole" modellen, echter hier worden niet altijd de juiste technieken en materialen gebruikt die het Laguiole kenmerk moeten hebben. Omdat de Laguiole messen zo`n diverse kwaliteit met meedragen, moet men goed opletten wat de oorsprong van het merk is.

Claude Dozorme garandeert de kwaliteit, kennis & traditie welke gerespecteerd wordt door heel Frankrijk.

1 Item
Nieuw
3700001122523
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking