Laguiole set van 6 Steakmessen Mixed Wood - Rvs Uitbreiden

Laguiole set van 6 Steakmessen Mixed Wood - Rvs

5.60.001.16

Nieuw

Claude Dozorme (Laguiole), set van 6 steakmessen in houten opbergkistje.

Materiaal: Lemmet van gesmeed messenstaal, afgewerkt met gepolijst metalen krop en 6 verschillende Tropisch houten heften (Ebben, Guaiac, Eiken, Rozen, Bubinga en Cade hout). De heften zijn gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen zelfs per houtsoort verschillen in kleur en afwerking. De gravures en versieringen in het metaal zijn handmatig aangebracht. Door de hoge kwaliteit van het metaal en de toegepaste slijpwijze is een kartel aan deze messen niet nodig. Hiermee snijdt u zonder moeite door een steak of ander vlees.

 

NIET geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine. Handmatig afwassen en direct afdrogen wordt aangeraden.

 

Het messenset wordt geleverd in luxe houten cadeauverpakking/opbergkistje.

 

Claude Dozorme is één van de beste franse fabrikanten op het gebied van bestek- en keukenmessen. Het bedrijf is gesitueerd in het hart van Auvergne, waar de specialist Claude Dozorme de hoogste standaard waarborgt in de productie van zijn artikelen. Traditionele technieken gecombineerd met hedendaags design worden op al hun producten toegepast.
Laguiole, een klein dorpje in Auvergne, leent haar naam aan het bekende zakmes dat te herkennen is aan de bij op het handvat. Vele fabrikanten produceren "Laguiole" modellen, echter hier worden niet altijd de juiste technieken en materialen gebruikt die het Laguiole kenmerk moeten hebben. Omdat de Laguiole messen zo`n diverse kwaliteit met meedragen, moet men goed opletten wat de oorsprong van het merk is.

Claude Dozorme garandeert de kwaliteit, kennis & traditie welke gerespecteerd wordt door heel Frankrijk.

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 395.00

incl. BTW

Schrijf uw recensie

Laguiole set van 6 Steakmessen Mixed Wood - Rvs

Laguiole set van 6 Steakmessen Mixed Wood - Rvs

Accept Site use cookies