Over ons

Welkom op de website- en online winkel van Bijde Heren.

Bijde Heren is een speciaalzaak op het gebied van koken, tafelen, sfeer- en cadeauartikelen. Liefhebbers van kwaliteit, exclusiviteit en designartikelen kunnen hier hun hart ophalen!

Bijde Heren is in 2008 opgericht door Jeroen Idsinga en Joop Verbaan. "Beide Heren" hebben in de jaren daarvoor hun ervaring opgedaan door te werken in andere kookwinkels en het werken in de horeca. Hierdoor hebben zij de juiste kennis in huis om u een kundig en gericht advies te geven bij de aankoop van pannen, messen en ander kookgerei.

Voor het op peil houden van hun vakkennis én het assortiment, bezoeken zij regelmatig hun leveranciers en/of fabrieken van de merken die zij verkopen. Ook het bezoeken van de vakbeurzen geeft hun voldoende informatie én inspiratie om voor u de mooiste producten in huis te halen. Zij staan 100% achter hun leveranciers en producten en garanderen u hiermee de gewenste kwaliteit en service.

In een prachtig pand in de Gierstraat te Haarlem, ingericht met een licht en stijlvol interieur tonen zij hun producten; duurzaam, stijlvol en functioneel! Je vindt hier o.a. serviezen, glaswerk, bestek, pannen, messen, elektrische apparaten, keukengerei en vele andere huishoudelijke producten van gerenommeerde merken zoals iittala, Villeroy & Boch, WMF, Le Creuset, Spring, Wesco, Gefu, Global, Magimix, Lampe Berger en Secrid.

Naast de fysieke winkel in de Gierstraat, hebben zij sinds 2015 ook de webwinkel (zie link "webshop" op de homepage). Hierin is (nog) niet het gehele assortiment zichtbaar en verkrijgbaar, maar als hierover vragen zijn, of als u op zoek bent naar een specifiek product? Neemt gerust contact met "de heren"op.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking