PERFECT PLUS SNELKOOKPAN SET 4,5 + 3 LITER Uitbreiden

PERFECT PLUS SNELKOOKPAN SET 4,5 + 3 LITER

WMF WMF

07-9392-6040

Nieuw

WMF Perfect Plus snelkookpanset van 4,5 ltr. en 3,0 ltr. met 1 deksel.


De snelkookpannen hebben beiden een diamater van 22cm en een netto inhoud van 4,5 liter en 3,0 liter. Vervaardigd uit gepolijst Cromargan roestvrij edelstaal (18/10)


Voorzien van een zeer goed geleidende ThransTherm sandwichbodem.


Te gebruiken op alle warmtebronnen en vaatwasmachine geschikt. Het kunststof handvat en de rubberen ring zijn gemakkelijk van het deksel te verwijderen en dienen handmatig afgewassen te worden.


 


Door deze combinatie van 2 pannen is het gemakkelijk om en snel vlees te bereiden en daarnaast uw groenten of ander gerecht te bereiden. Het eerst bereidde gerecht is eenvoudig warm te houden door bijv. een glazen deksel op de pan te leggen.


 


Bij het koken van vloeistoffen, zoals bouillon, soep of bij bijv. suddervlees is de capaciteit van de pan maximaal voor 2/3 deel te gebruiken, dit betekent dat in de hoge pan, maximaal 3 ltr. vloeistof gekookt kan worden en in de lage maximaal 2,0 ltr. vloeistof gekookt kan worden.


 


De WMF Perfect Plus serie kenmerkt zich door het eenvoudige design, het ergonomisch vormgegeven handvat en de simpele bediening. Aan de drukmeter op het deksel kunt u tijdens het koken aflezen of de pan op een hoge druk of op een medium druk aan het koken is. Hoe hoger de druk, hoe sneller een gerecht klaar is. De druk is af stellen door  de hoogte waarop u uw kookplaat heeft staan en is eenvoudig bij te stellen door via de knop in het handvat stoom af te blazen en hierdoor de druk te verlagen.


 


Met het gebruik van deze snelkookpan, kun je gerechten sneller bereiden met een beter behoud van smaak, vitamines en kleur. Hierdoor is het niet alleen sneller, maar ook nog eens veel gezonder!  Door het koken onder hoge druk zijn de gaartijden tot 70% korter dan wanneer dit met een normale kookpan bereidt zou worden. Hierdoor verbruik je veel minder energie en kook je naast gezond ook een stuk zuiniger

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 279.00

incl. BTW

Schrijf uw recensie

Accept Site use cookies